Den 11. december
For 2½ år siden folede den skønne ERA Wunderschöne e. Sunny-Boy et hingsteføl e. Zack.

Han blev som føl solgt på Oldenburger Eliteauktionen til Gestüt Birkhof og er netop udtaget til den sydtyske kåring (Süddeutsche Hengsttage) som finder sted fra 24. til 26. januar i München-Riem.

Det skal blive spændende at se, om han opnår den eftertragtede "titel" GEKÖRT!!!

Den 27 november
En stor tak til de ca. 300 mennesker, der kom forbi til vores Åbent Hus arrangement fredag den 23. november!

Desværre var vejrguderne ikke helt med os, men vi håber alle havde en god dag - det havde vi!

Vi håber vi snart ses igen!

 

KLIK PÅ BILLEDET TIL HØJRE OG SE MANGE FLERE BILLEDER FRA DAGEN!

ÅBENT HUS PÅ
STUTTERI KLOSTERHEDEN ApS

Ringkøbingvej  143,  7660  Bækmarksbro
 

FREDAG  D.  23. NOVEMBER  2012
FRA  KL.  10:00 - 16:00

LÆS MERE HER

Den 22. oktober
Flotte resultater ved dressurchamionatsfinalerne i Odense!

I 4-års klassen blev Shiraz Majlund e. Sunny-Boy, redet af Simone Hoppe-Lunding, en flot nr. 11 med karaktererne:
Trav: 8,2 Skridt: 8,0 Galop: 8,0 Ridelighed: 7,5 Kapacitet: 8,0 Total: 7,94.

I 5-års klassen blev Klosterhedens Zelecktion e. Zorro Son, redet af Margit Ørum, placeret som nr. 7 i det stærke felt med karaktererne:
Trav: 7,9 Skridt: 9,0 Galop: 7,8 Ridelighed: 7,8 Kapacitet: 8,0 Total: 8,1

I 6-års klassen blev det desværre ikke til en finaleplads for Møllegårdens Sunrise e. Sunny-Boy, redet af Helle Wiibe, som i trøstfinalen endte som nr. 4 (kun de første to gik videre). Men karaktererne var flotte og lover godt for fremtiden:
Trav: 8,8 Skridt: 7,2 Galop: 7,8 Ridelighed: 8,0 Kapacitet: 8,0 Total: 7,96

Vi ønsker STORT TILLYKKE til ejere, ryttere og opdrættere med de flotte resultater!

Klosterhedens Zelecktion e. Zorro Son/Midt-West Ibi-Light - redet af Margit Ørum - ejet af Mette Ager Knudsen

Den 17. oktober
Så er finalerne igang ved JBK i Odense!

Sunny-Boy havde jo egentlig tre afkom repræsenteret, men desværre havde Superman W været ude for et lille uheld, så Sanne valgte at melde ham fra, selvom han heldigvis er gående igen.

I 4-års holdet startede Simone Lunding-Hoppe den dejlige Shiraz Majlund og de red sig direkte i finalen med karaktererne:
Trav: 8,6 Skridt: 8,3 Galop: 8,0 Ridelighed: 7,6 Kapacitet: 8,6 Total: 8,18

I 6-års holdet startede Helle Wibe sin dejlige Møllegårdens Sunrise. Helle fik nok redet lidt for forsigtigt, så de må en tur gennem trøstfinalen i morgen, så må vi se om de kan give den lidt mere gas! De opnåede karaktererne:
Trav: 8,4 Skridt: 7,8 Galop: 7,8 Ridelighed: 7,8 Kapacitet: 8,0 Total: 7,96.

Margit startede på Klosterhedens Zelecktion og selvom fjederen godt kunne have været spændt en anelse mere, så rakte karatererne i dag til en plads direkte i finalen:
Trav: 8,0 Skridt: 9,0 Galop: 7,8 Ridelighed: 8,0 Kapacitet: 8,2 Total: 8,2.

Vi ønsker alle stort tillykke med resultaterne i dag!

Den 18. september
Så er mellemrunderne overstået og de kvalificerede ekvipager er udtaget!

Søndag den 18. september blev en noget nervepirende dag! Margit og Klosterhedens Zelecktion var draget afsted til Middelfart og med sig i baggagen havde de mange sejre. Men, men lige den dag leverede de bare ikke deres bedste ridt, så karaktererne lød på:

Trav 7,8 - Skridt 8,5 - Galop 8,2 - Ridelighed 8,0 - Kapacitet 8,2 - Total 8,14.

Det var et stort og stærkt felt (44 ekvipager), så vi var godt klar over, at der skulle lidt (meget) held til, hvis vi skulle en tur til JBK. Men ind imellem har man lov at være heldig og da klassen var færdig lå Margit & Zelecktion på en delt 16./17. plads hvilket udløste en billet til JBK!

Ved JBK vil også Sunny-Boy være rigtig flot repræsenteret med et afkom i hver årgang:

4-års: Majlunds Shiraz med Simone Lunding-Hoppe
5-års: Superman W med Sanne Henningsen
6-års: Møllegårdens Sunrise med Hell Wibe

Vi glæder os til at se jer alle ved JBK den 17. oktober!

Den 14. september
Tid til en opdatering! I sidste weekend billerede Klosterheden på flere fronter.

På Eliteskuet på Vilhelmsborg havde Sunny-Boy to flotte repræsentanter med. Den ene var 2-års hoppen Jenny Gersdorf, opdrættet af Inger Marie Andersen i Ribe. Hun er en særdeles velgående hoppe og hun gik i finalen, hvor hun fik en meget flot beskrivelse!

Sunny-Boys anden repræsentant var Møllegårdens Sunrise, som med sin rytter og ejer Helle Wibe, deltog i 6-års Youngster Cup. De viste et meget flot, velredet og harmonisk program, der blev flot kommenteret af dommerne og de scorede 8,02 (se resultatet for klassen HER), hvilket bragte dem ind på pladsen som første uplacerede. En flot "generalprøve" for den kommende weekends mellemrunde!

I Løgstrup Rideklub afholdt man Distriktsmesterskab og her var Stutteri Klosterheden repræsenteret med en ekviapge, som formåede at placere sig som en meget flot nr. 3 (se resultater for klassen HER) - distriktsmesterskabet blev redet i MB2! Malene Mira Petersen på Freedom e. Future Cup / Ragazzo - Freedom er i øvrigt til salg!
 

Malene Mira Petersen på Freedom e. Future Cup / Ragazzo

Den 3. september
Lørdag den 1. september holdt Sune Hansen indvielse af sit nye sted og i den forbinedelseblev der afholdt et mindre stævne, primært for hans elever, hvor Dommer Susanne Baarup kom og dømte. Klasserne var udsrkevet således at man kunne melde til i L, M eller S og så vælge det program man helst ville ride indenfor enkelte kategorier.

Klosterheden var flot repræsenteret med tre ekvipager: Margit Ørum på Klosterhedens Zelecktion, Malene Mira Petersen på Freedom og Hasserisgaard Dixon.

Margit startede Zelecktion i en LA3, som de vandt med 70%.
Malene startede Freedom i en MB0, som de vandt med 70%
Malene startede ligeledes Dixon i en MB0, hvor de opnåede 66,5%, hvilket rakte til en 5. plads

Zelecktion ejes af Mette Ager Knudsen, Freedom ejes af Margit Ørum (og er til salg), Dixon ejes af Malene Mira Petersen.

Det var en hyggelig og spændende dag - tak for et godt arrangement til Sune Hansen og hans stab!

Den 29. august
Den forgangne weekend var Margit igen at finde på banerne, denne gang i Nr. Hostrup Rideklub ved Rødekro. Med sig havde hun to heste: Klosterhedens Zelecktion og Klosterhedens Florett Toftøje.

Vejret var ikke det bedste og det gav rigtig meget regne lørdag, med det gik! Florett var til start i en LA1, som han gik til 71,154% med en flot andenplads til følge. Zelecktion var i noget højt humør, men det lykkedes Margit at "styre ham igennem" LA2 med 70,345% og en flot førsteplads.

Søndag var banerne en katastrofe efter det massive regnvejr og Margit valgte at trække Zelecktion fra den LA4 han skulle have gået. Florett var meldt i 5-års kvalifikationen og da det var sidste chance for at forsøge at kvalificere sig til mellemrunden måtte han ud i sumpen....... Florett kæmpede bravt og opnåede da også 7,82 som jo desværre ikke var nok til at gå videre, men en placering som nr. 6, det fik de!

En dejlig weekend, på trods af vandmasserne!

Klosterhedens Zelecktion og Margit Ørum - LA2 70,345% - vinder!
Klosterhedens Flrett Toftøje og Margit Ørum - LA1 71,154% - 2. plads!

Den 21. august
Søndag den 19. august var en magisk dag - en af de dage man vil huske!

Efter en velfortjent pause efter deres flotte præstationer i Falsterbo, har Margit og Zelecktion stille og roligt trænet derhjemme - og det gave pote!

I LA2 ved distriktstævnet i Ålestrup ramte de de magiske 80%, rettere sagt 80,34%! Hele seks 9-taller blev der givet, hvoraf det ene var i gangarter og i rubrikken under eventuelle bemærkninger stod der: FANTASTISK HEST!

De 80,34% resulterede natuligvis i en sejr og præmien var en flot cykel sponseret af Brugsen i Ålestrup!

Margit Ørum og Klosterhedens Zelecktion e. Zorro Son - LA2 til 80,34% ved distriktstævnet i Ålestrup den 19. august 2012

Den 10. august
En "nyhed" med nogen forsinkelsesmiley

Torsdag den 2. august red Sanne Henningsen sig, som eneste af fire danske ryttere, direkte i finalen ved VM for Ungheste på dejlige 5-årige Superman W e. Sunny-Boy, opdrættet af Henrik Wiberg, Fyn.

De leverede et super ridt med et dejligt flow og ikke mindst Supermans dejlige elastiske gangarter. I den indledende runde opnåede de karaktererne:

Trav 8.0 - Skridt 7.8 - Galop 8.5 - Ridelighed (Durchlässigkeit) 8.2 - Samlet indtryk 8.4 - Total 8.18.

I finalen havde Sanne det lod, at skulle først på banen og præstationen var ikke helt på niveau med den indledende runde, men godt så de ud og de opnåede følgende karakterer:

Den 31. juli
På denne side af kloden er Superman W e. Sunny-Boy / Sidney på vej til VM for Ungheset i Verden sammen med sin rytter og ejer Sanne Henningsen, hvor de skal forsvare de danske farver i de kommende dage, med første start på torsdag - det bliver spændende at se, hvordan de klarer sig!!!

På den anden side af kloden, nærmere betegnet Australien, har Lizzie Wilson-Fellows og hendes dejlige Lets Kiss N Tell e. Sunny-Boy / Metallværet til stævne sidste weekend ved et større stævne i Alexander Dressage Park, hvor de vandt begge de klasser, som de deltog i (Elementary) med hhv. 70.67% og 72.27%! Lets Kiss N Tell er i øvrigt hingst og avlsgodkent i Australien, hvor han har flere afkom gående.

Sunny-Boy præger i den grad sine afkom med ridelighed og gangformåen og det er dejligt at få bekræftet!

Superman W (e.Sunny-Boy / Sidney)
Lizzie Wilson-Fellows og hendes dejlige Lets Kiss N Tell e. Sunny-Boy / Metall - fotos af Karen Waterman
Lizzie Wilson-Fellows og hendes dejlige Lets Kiss N Tell e. Sunny-Boy / Metall - fotos af Karen Waterman

15. juli
Så blev der tid til billeder og lidt video fra herlige dage i Falsterbo!

Videoen er fra Æresrunden ved præmieoverrækkelsen og man må sige, at Zelecktion understregede at han var værdig til den flotte placering - Margit red rundt på en "lyserød sky"!!!!

Vi håber snart at kunne bringe video fra finaledagen!

Nyd Margits & Zelecktins æresrunde!

Klosterhedens Zelecktion e. Zorro Son / Midt-West Ibi-Light. Nr. 8 i finalen for 5-års dressurheste i Falsterbo 2012. Rytter Margit Ørum - ejere: Mette Ager Knudsen/Margit Ørum
Klosterhedens Zelecktion e. Zorro Son / Midt-West Ibi-Light. Nr. 8 i finalen for 5-års dressurheste i Falsterbo 2012. Rytter Margit Ørum - ejere: Mette Ager Knudsen/Margit Ørum
Klosterhedens Zelecktion e. Zorro Son / Midt-West Ibi-Light. Nr. 8 i finalen for 5-års dressurheste i Falsterbo 2012. Rytter Margit Ørum - ejere: Mette Ager Knudsen/Margit Ørum
Klosterhedens Zelecktion e. Zorro Son / Midt-West Ibi-Light. Nr. 8 i finalen for 5-års dressurheste i Falsterbo 2012. Rytter Margit Ørum - ejere: Mette Ager Knudsen/Margit Ørum
Klosterhedens Zelecktion e. Zorro Son / Midt-West Ibi-Light. Nr. 8 i finalen for 5-års dressurheste i Falsterbo 2012. Rytter Margit Ørum - ejere: Mette Ager Knudsen/Margit Ørum
Klosterhedens Zelecktion e. Zorro Son / Midt-West Ibi-Light. Nr. 8 i finalen for 5-års dressurheste i Falsterbo 2012. Rytter Margit Ørum - ejere: Mette Ager Knudsen/Margit Ørum

Den 12. juli
NR. 8 I FINALEN!!!

Margit Ørum og Klosterhedens Zelecktion blev i dag nr. 8 i finalen for 5-års dressurheste i Falsterbo!

Med en total på 66,543% var 8. pladsen en realitet!

Margit prøvede at presse Zelecktion lidt i dag, hvilket resulterede i lidt uro fortil, som måske kunne have givet et par ekstra point, som de skriver på Ridehesten, men det er altid svært at vide, hvor meget man skal satse.

Nogle dejlige dage er til ende i Falsterbo og nu skal Zelcktion hjem og slappe lidt af!

Der er taget masser af billeder samt video, som vi vil bringe så snart som muligt!

Klosterhedens Zelecktion e. Zorro Son / Midt-West Ibi-Light redet af Margit Ørum. Nr. 8 i Finalen for 5-års dressurheste i Falsterbo 2012!

Den 11. juli
Det var en god dag i Falsterbo!

Med en delt 10. plads ud af 40 starter er Margit Ørum og Klosterhedens Zelecktion e. Zorro Son / Midt-West Ibi-Light videre til finalen på torsdag i 5-års klassen!

Sunny-Boy havde to afkom med i 5-års klassen og begge gjorde det rigtig godt!

Superman W (e.Sunny-Boy / Sidney) med Sanne Henningsen, der jo er udtaget til VM for Ungheste i Verden, blev desværre meget skræmt, da han entrerede banen, hvilket i et stykke tid fik os på lægterne til at tvivle på, at de overhovedet ville nå ind på dressurbanen. Men Sanne er en rutineret rytter, der kender sin hest godt, så med lidt snilde fik hun ham ind og med en start på omkring de 45% fik de sig redet op til hele 64,198%, hvilket rakte til en meget flot 14. plads - desværre lige uden for de der gik i finalen.

Klosterhedens Zelecktion e. Zorro Son / Midt-West Ibi-Light redet af Margit Ørum. De er klar til finalen i 5-års klassen i Falsterbo på torsdag!

Den svenske rytter Yvonne Österholm red Santos (e.Sunny-Boy / Florestan) til en meget flot 6. plads med 67,531% og en sikker plads i finalen!

Superman W (e.Sunny-Boy / Sidney) redet af Sanne Henningsen
Superman W (e.Sunny-Boy / Sidney) redet af Sanne Henningsen
Santos (e.Sunny-Boy / Florestan) redet af Yvonne Österholm - de er klar til finalen i 5-års klassen i Falsterbo på torsdag!

Den 1. juli
Gangarter i top og stor smidighed - ved weekendens udtagelse på Rosenkilde Gods, Fyn, gik Superman W e. Sunny-Boy / Sidney, opdrættet af Henrik Wiborg, Fyn, og med Sanne Henningsen i sadlen (rytter & ejer), sig ind på en plads på holdet der, skal repræsenterre Danmark ved VM for ungheste i Verden!

Vi ønsker et tort tillykke til både opdrætter Henrik Wiborg og til ejer/rytter Sanne Henningsen!

Vi glæder os til at følge jer i Verden!

Den 26. juni
Ved 2-års skuet den 16. juni i Sdr. Hygum (DV Reg. 4) blev hoppen Jenny Gersdorf e. Sunny-Boy / Come Back II, opdrættet og ejet af Inger Marie Andreasen i Ribe, udtaget til Eliteskuet!

Vi ønsker stort tillykke og glæder os til et gensyn i september på Vilhelmsborg!

Den 25. juni
Den forgangne weekend ved stævnet i Ålborg (SAO), gjorde Sunny-Boys afkom en særdeles god figur!

I Championatsklassen for 4-års blev Shiraz Majlund e. Sunny-Boy / Blue Hors Hertug, redet af Simone Lunding-Hoppe, en meget flot nr. 2 med 88,20% - Shiraz er dermed videre til mellemrunden!

Også i 6-års klassen stod der Sunny-Boy i placeringerne. Møllegårdens Sunrise e. Sunny-Boy / Camaro, redet af Helle Wibe, blev nr. 3 med 88,80% fordelt med følgende karakterer:

Trav: 9 - skridt 8,4  - galop 9 - ridelighed 9 - kapacitet 9 - i alt 8,88!

Møllegårdens Sunrise var i øvrigt finalist 5-års championatet i 2011, så det skal blive spændende om de kan gentage succé'en i år - de er da godt på vej!

Shiraz Majlund e. Sunny-Boy / Blue Hors Hertug, redet af Simone Lunding-Hoppe
Møllegårdens Sunrise e. Sunny-Boy / Camaro, redet af Helle Wibe

Den 23. juni
Falsterbo 2012 vil her fra Klosterheden blive repræsenteret med Klosterhedens Zelecktion e. Zorro Son med Margit Ørum i sadlen. De er udtaget i Dressur for 5-års, som løber af stablen den 10. juli!

Også Sunny-Boy har en repræsentant med i samme klasse, da også Sanne Henningsen er udtaget med Superman W, som hun jo også er udtaget til Bruttoholdet for VM for Ungheste med!

Det bliver spændende i Falsterbo i år!

Den 18. juni
Ved weekendens stævne i Middelfart Rideklub, deltog Sanne Henningsen med sin 5-års Superman W e. Sunny-Boy / Leandro. Sanne og Superman deltog i Unghestechampionatet tidligere på året, hvor de placerede sig på en meget flto 5.plads!

Og det ser ud til at de to fortsætter de lovende takter! Lørdag deltog de, som opvarmning til søndagens kvalifikationsklasse for 5-års, i en LA1, som de vandt meget, meget overlegent med ikke mindre end 76,54% og hele 4,62% ned til nr. 2! I søndagens kvailfikationsklasse endte Sanne og Superman på en fjerdeplads med et samlet resultat på 8,38!

Sanne Henningsen og Superman W e. Sunny-Boy

Den 11. juni
Den fantastiskt velgående kårede Westphalerhingst Spielberg e. Sunny-Boy / Rosier / Roncalli XX er far til den dyreste hoppe solgt på NRWs (Westphalen )auktion i den for gangne weekend - 37.000 EURO! Spielberg har virket som hingst i Holland nogle år og kan fortsat fåes på frostsæd hos Team Nijhof, men han slår rent faktisk sine folder i Danmark på dressurbanerne sammen med Helle Marie Simonsen Jørgensen, senest ved DM stævnet på Broholm hvor de bla. blev nr. 5 i en MB3. Se video af Spielberg.

Spielberg e. Sunny-Boy / Rosier / Roncalli XX

Den 4. juni
Det var en go' weekend for Klosterhedens ryttere ved C-stævnet i Holstebro!

Det blev til mange placeringer og flotte ridt. Margit Ørum startede Klosterhedens Florett Toftøje e. Florencio / Racing Ace XX (ejet af Maja Mulvad) i LA1 til 68,46% med en andenplads og med 7,8 var han kun 0,2 fra at gå til mellemrunden i 5-års kvalifikationsklassen. Karaktererne var dog flotte, så det skulle nok kunne nåes ved et af de andre kvalifikationsstævner - Margit har kun haft ham i ridning den seneste 1½ måned. Karaktererne lød: Trav 7,8 - Galop 8,2 - Skridt 8,2 - Ridelighed 6,8 - Kapacitet 7,9!

Margit startede også sin egen Klosterhedens Zelecktion e. Zorro Son, som jo har aft en forrygende stævnesæson indtil videre! Han kvalificerede sig til mellemrunden for 5-års med 8,1 og en fin 3. plads - ikke deres bedste ridt, da Zelecktion har væet lidt træt ovenpå Pinsestævnet på Mors og derfor ikke har været redet så meget siden, men nok til at gå til mellemrunden:-) Karaktererne for Zelecktion var: Trav 8,5 - Galop 8,4 - Skridt 7,6 - Ridelighed 7,9 - Kapacitet 8,3! Zelecktion får nu tre ugers ferie!

Også Malene Mira Petersen fra Klosterheden var på færde med adskillige heste og kom hjem med mange flotte resultater! I MB2 blev det til en 5. plads med hendes egen Dixon Hasserisgaard med 65,789% og i samme klasse red hun Freedom (ejet af Margit Ørum), som fik 65,000%.  Hun startede også Freedom i en MB1, som de vandt med 70,541% og så fik hun en flot fjredeplads på sin egen Romano i LA4 med 66,176%!

En dejlig weekend!

Malene Mira Petersen med sin flotte førsteplads i MB1 på Freedom! Freedom er efter Future Cup og ejes af Margit Ørum.
Malene Mira Petersen på Freedom e. Future Cup - ejet af Margit Ørum
Klosterhedens Zelection e. Zorro Son - redet af Margit Ørum
Klosterhedens Florett Toftøje e. Florencio / Racing Ace XX - redet af Margit Ørum og ejet af Maja Mulvad

Den 25. maj
I sidste weekend 19.-20. maj var Sanne Henningsen til start til distriktsstævnet i Davinde Rideklub på sin dejlige 5-års Superman W e. Sunny-Boy. De startede to klasser og gjorde rent bord!

To LA1 klasser til hhv. 75,38% og 75,00% og vinder i begge klasser!

Vi ønsker stort tillykke til Sanne med de flotte resultater!

Anette Rishede og Klosterhedens Zita Crown e. Zorro Son / Le Miserable XX

Den 23. maj
Endnu et afkom efter Zorro Son har været på banerne i den forgangne weekend!

Anette Rishede og Klosterhedens Zita Crown var fredag til C-stævne i Sdr. Hygum,  hvor de red LA1 til 64,2% og blev 1 uplacerede. Lørdag gik det løs til D-stævne i Herslev, hvor de i LA% klasse blev nr 1 og 2 med hhv. 69,6% (LA1) og 68,3% (LA2).

Vi ønsker Anette og Zita stort tillykke med de flotte resultater! 

Den 22. maj
Weekenden bød på det traditionsrige distriktsstævne i Kristi Himmelfartsferien på Morsø Rideklub. Desværre var vejrguderne lidt gavmilde med vandet fra oven om onsdagen, så da klasserne gik igang torsdag var nogle af banerne de rene små søer. Dette havde dog ingen betydning for vores dejlige 5-årige Klosterhedens Zelecktion (e. Zorro Son / Midt-West Ibi-Light), der hele foråret har gået fra sejr til sejr, og sådan skulle det også blive denne gang!

Fire starter med tre førstepladser og en andenplads!

La1 69,62 nr 1
La1 72,31 nr 2
La2 70,35 nr 1
La3 78,28 nr 1 - se video nedenfor!

I La3 opnåede Zelecktion ikke mindre en fire 9-taller! To gange i middeltrav, én gang i en bagpartsvending og, ikke mindst, for gangarter. 
 
Et fantastiskt stævne for Margit og Zelecktion!

Trav 8.3 - Skridt 7.3 - Galop 7.6 - Ridelighed (Durchlässigkeit) 7.9 - Samlet indtryk 7.8 - Total 7.78.

Næste store opgave for Superman og Sanne er mellemrunden i 5-års Championatet og vi glæder os til et gensyn.

Et stort tillykke til både Sanne samt opdrætter Henrik Wiberg - Superman W er en klassehest!

Stutteri Klosterheden v/Margit Ørum * Ringkøbingvej 143 * 7660 Bækmarksbro
Mobil 2023 3351 * Fastnet 9788 1698 * klosterheden@mail.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk