SUNNY-BOY
DVE 997

OGSÅ I 2016 TILBYDER VI LIVSTIDSBEDÆKNING VED SUNNY-BOY - SE HER

-----------------------------------------------------------------------

Bedækningspris ved fersk sæd:
2.000 kr. (1. rate) + 6.000 kr. (2. rate)
+ bedækningsattest, moms samt evt. transport.

Første rate forfalder ved første inseminering og anden rate forfalder 90 dage efter, såfremt der ikke foreligger negativ drægtighedsundersøgelse. Ved køb af flere bedækninger, gives rabat - kontakt os!

Sunny-Boy født i 1997 i Tyskland
Stangmål 169 cm

Sunny Boy er kåret i Dansk Varmblod i 2009 og er endvidere kåret i følgende tyske forbund: Oldenburg, Westphalen, Rheinland, Mecklenburg, Sydtyske Forbund samt Frankrig. I 2015 blev han udnævnt til Elitehingst i Dansk Varmblod med baggrund i hans afkoms resultater.

Sunny-Boy er hingsten med den guldrandede afstamning, hvor stempelhingstene simpelthen står i kø! Sandro Hit, Donnerhall, Pik Bube - alle hingste der har leveret prominente rideheste og avlsdyr. Det samme gør Sunny-Boy! Sunny-Boy er garant for godt eksteriør, gode grundgangarter, super temperament og en uovertruffen ridelighed!

Sunny-Boy er selv uddannet ti log med Intermediaire!

Sunny-Boy er bl.a. far til:

2003: Årets føl i DV…….. 2005 & 2009: Årets 2-års hoppe i DV……..
2008: Årets dressur betonede 3-års hoppe i DV…..
2009: 4 hingste udtaget til Herning (ud af 20 bedækninger...) - 1 hingst kåret: Gørklintgårds Santos
Sølv-vinder i Bundeschampionatet for 3-års hopper og vallakker - ERA Wunderschöne
2011: Superman W udtaget til Unghestechampionatet 2012 med 900,0 (landets 5. højeste samlede pointsum)
Ødegårdens Aston Martin udtaget som reserve til Unghestechampionatet 2012…..
Møllegårdens Sunrise i finalen ved Dressurchampionatet for 5 års
2012: Møllegårdens Sunrise i finalen ved Dressurchampionatet for 6 års
Superman W udtaget til VM for Ungheste i Verden, hvor de, som eneste danske ekvipage, red sig direkte i finalen
Santos fra Sverige gik i finalen i 5-årsklassen i Falsterbo
2013: Superman W udtaget til finalen ved Dressurchampionatet for 6 års
2014: To hingste efter Sunny-Boy udtaget til Hingstekåring i Herning 2014
Safari Klintgård vinder af Egnethedstest i Billund og udtaget til Unghestechampionatet 2015
2015: 1 hingst kåret i Dansk Varmblod, 2 hingste kåret i Norsk Varmblod
Safari Klintgård indtager en flot 4. plads i Unghestechampionatet!
Tre heste kvalificeret til Unghestechampionatet 2016!

Flere af Sunny-Boys afkom såvel i Danmark som i udlandet gør sig got i M- og S-klasserne og flere er på vej - Sunny-Boy er garant for et fantastisk temperament, der giver stor ridelighed og når så det kombineres med smidige gangarter, så har man dressurhesten alle ønsker sig. Dette afspejles klart i han dressurindex, hvor han de seneste år konstant ligger i top 10.