UNDERVISNING

Engageret og målrettet undervisning for såvel hest som pony, på alle niveauer, tilbydes på Stutteri Klosterheden v/Margit Ørum. Der undervises fast hver mandag og onsdag aften kl. 18:00-22:00, eller efter aftale.

Udefra kommende ryttere er også velkomne!

Som noget nyt, tilbyder Margit nu undervisning pr. Skype! Undervisning pr. Skype foregår på følgende måde:
Man skal have en Iphone eller lignende samt en der kan stå og filme.

Så skal man installere skype på sin iphone.
Med denne Iphone ringer man Margit op på Skype. (margit160557)

Det er en god ide (men ikke absolut nødvendigt), hvis man har en anden mobil med head-set, der ringer op til Margits mobil - I praksis har det vist sig at virke bedre end hvis man er tilsluttet med head-set til skype-linien.

Priser (alle priser er inkl. moms)
Undervisning v/ Margit Ørum (også Skype):                                312,50 pr. lektion (30 min.)

Bemærk at udefrakommende ryttere skal have facilitetskort:

Facilitetskort                                                                        300,00 pr. måned
Facilitetskort                                                                          50,00 pr. gang